Студентски парламент Универзитета у Бањој Луци трећи пут организује меморијални турнир „Студентска бригада“, у знак сјећања на студенте и раднике Универзитета у Бањој Луци који су учествовали у протеклом рату. Ове године студенти ће се такмичити у 6 спортова, а такмичење ће се одржати од 21. до 23. децембра 2016. године на Универзитету у Бањој Луци.

Студентски парламент Универзитета у Бањој Луци приредиће свечано затварање меморијалног турнира на којој ће најуспјешнијим такмичарима бити уручени пехари и признања.
Позивамо Вас да својим присуством уприличите свечаност која ће бити одржана у петак, 23. децембра 2016. године са почетком у 12 часова у амфитеатру Факултета политичких наука Универзитета у Бањој Луци.
Одајмо почаст припрадницима Студентске бригаде и не дозволимо да успомена на њих и жртва коју су поднијели буду препуштене забораву.
Молимо Вас да своје присуство потврдите секретару Студентског парламента најкасније до 21. децембра 2016. године на контакт број 065/788-098 (Милош Ковачевић) или e-mail studentski.parlament@unibl.rs.