На основу успостављене сарадње са организацијом Save the Children, наш факултет је добио позив да делегира неколико студената завршних година или апсолвената (сви студијски програми) на предстојећем петодневном тренингу из СТЕМ дисциплина (биологија, хемија, физика, информатика, математика и географија), који се одржава у периоду од 24. фебруара (недјеља) до 28. фебруара (четвртак) у хотелу Босна у Бањој Луци. Учешће на тренингу је бесплатно.
Неке од тема овог тренинга укључују: повезивање исхода учења из различитих СТЕМ дисциплина, израда припрема за СТЕМ час, пројектна настава, формативно праћење и др.
Сви заинтересовани студенти се могу јавити професору Драгану Матићу на email адресу: matic.dragan@gmail.com најкасније до четвртка, 21. фебруара у 14 часова. Потребно је доставити сљедеће информације:
Име и презиме, број индекса, студијски програм и смјер, годину уписа на факултет, година студија (четврта година или апсолвент), број положених испита, број неположених испита, просјек оцјена.
Број мјеста је ограничен.

dr Dragan Matić, assistant professor